"Nesreća je moj privatni problem"

T
Totalsport
30.11.2009. u 13:36
0
2
"Nesreća je moj privatni problem"
0
"Nesreća je moj privatni problem"
Američki golfer Tiger Woods (33) saopćenjem se na vlastitoj internetskoj stranici obratio javnosti povodom neobične automobilske nesreće u kojoj je sudjelovao.
Najbolji golfer današnjice i najbogatiji aktivni sportista svijeta preuzeo je odgovornost za incident u potpunosti na sebe, ali je odbio iznijeti bilo kakve detalje događaja.

Svojim skupocjenim SUV-om marke Cadillac Escalade zaletio se u hidrant pa u susjedovo stablo nedaleko vlastitog imanja u Isleworthu kod Windermerea, grada na Floridi.

O događajima lokalni mediji, tabloidi pogotovo, jako puno nagađaju, dok se o stvarnoj situaciji i dalje jako malo zna.

“Stvar je privatne prirode i želim da to tako i ostane”, saopćio je Woods nastavivši:

“Iako razumijem znatiželju, mnoge lažne, neutemeljene i zlonamjerne glasine koje trenutno cirkulišu o meni i mojoj porodici vrlo su neodgovorne.

Cijenim želje svih onih koji mi žele dobro. Također, međutim, tražim razumijevanje jer moja porodica i ja zaslužujemo malo privatnosti bez obzira na to koliko neki ljudi bili nametljivi.”

Nakon incidenta koji se dogodio usred noći, u dva sata i 25 minuta, Woods je morao zatražiti pomoć ljekara. Bio je omamljen, natučen i raskrvaren. Tabloidi nagađaju da ga je fizički napala ljubomorna supruga Elin, s kojom ima dvoje male djece, nakon što je saznala da je golfer vara.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: