sport
5

Promo / Neodoljiva ponuda: Meridian vas časti najboljim kvotama i mega bonusima

Sezona takmičenja uveliko traje i najbolji način da iskoristite sportsku euforiju jeste da odigrate tiket sa omiljenim parovima i kombinacijama, koji vam može donijeti sjajne dobitke, ali i osigurati odlične bonuse.

U Meridianu ćete dobiti najbolje kvote i najveće bonuse, bonuse već od trećeg meča i bonuse preko 3000%. Sada na jednom tiketu možete da imate čak četiri bonus kvote. Bonusi vas čekaju poslije tri, pet, sedam i devet odigranih parova. Neviđena ponuda za klađenje + zabava + sjajni dobici- sve to i mnogo više čeka vas na sajtu Meridiana.

Takvu ponudu nećete naći nigdje i zato posjetite meridianbet.ba i gledajte kako kvote rastu na vašem tiketu. Uzmite bonus na početku sedmice

Petkom, subotom i nedjeljom na sajtu meridianbet.ba ili mobilnoj aplikaciji odigrajte tiket sa bar četiri para i minimalnom uplatom od 1KM, i ukoliko vaš tiket bude dobitan, sa najvećom kvotom, bonus od 100 KM je vaš! Iako se početak ove sjajne akcije poklapa sa početkom fudbalskih sezona, fudbal nije uslov. Na tiketu možete da kombinujete utakmice i mečeve iz bilo kog sporta. Nikad lakše do 100 KM bonusa, zar ne?

Iz Meridiana podsjećaju da se na njihovom sajtu kladite bez provizije i poreza- iz bilo kojeg dijela BiH, a novac, brzo i jednostavno, isplaćujete na svoj bankovni račun. Kako bi uplata na keš račun bila što lakša, tu su Kliker i xBon, a na svaku uplatu ovim vaučerima Meridian poklanja 5% bonusa!

Uživajte u ponudi, dostupnoj na desktop verziji, android i iOS mobilnim aplikacijama, registrujte se na ovom linku i provjerite zašto je Meridianbet mjesto najboljih kvota i najvećih bonusa.