Traže odlazak
11

Navijači Borca u ponoć okačili parolu u centru Banje Luke s porukom treneru Jagodiću

K. H.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Najvatreniji navijači FK Borac - popularni Lešinari, okačili su transparent u centru Banje Luke kojim su poručili treneru Vladi Jagodiću da napusti kormilo šefa stručnog štaba nakon nedovoljno dobrih rezultata u jesenjem dijelu.

Borac je u posljednjem kolu doživio poraz od Tuzla Cityja rezultatom 2:0, s tim da je to moglo biti i ubjedljivijim rezultatom s obzirom na to da je domaći tim imao čak 13 šuteva u okvir gola, a težeg poraza za kraj jesenjeg dijela prvenstva spasio ih je golman Pavlović.

Porazom od Tuzla Cityja Borac je pao na peto mjesto Premijer lige BiH, a ispred njih na tabeli su trenutno Sarajevo, Željezničar, Široki Brijeg i Velež.

S tim u vezi, a s obzirom na to da je klub imao šampionske ambicije na početku sezone, navijači ovog kluba jasno su poručili Jagodiću šta misle o njegovom budućem angažmanu.

"Vlado odlazi", piše na paroli koja je okačena tačno u ponoć.

Jagodić je nedavno rekao kako mu pojedini navijači Borca čak prijete i smrću te je javno osudio taj način, a nakon svega pomenutog teško je očekivati da će on biti na kormilu ovog kluba u drugoj polusezoni.