Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo oni što su popadali sa traktora pa ostali invalidi bježeći iz BL pred silom nebeskom.
Ajde sta se palite ko sibice odma
@bosmanpatriota Muslimani najblize sto su dosli Banjaluci je bio Kljuc. Hrvati su dosli 30 km od BL. Da li si svetan koliko je 30 kilometara. Jos kada cujes hrvatskog genrala koji je bio na licu mesta, koji govori drugaciju pricu od vas internet ratnika. https://www.youtube.com/watch?v=Dqxh2SezpJ4&t=1s
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na Ajvatovici bila ekipa republika sandžak,u natezanja konopca😀😀
pa bosanci su vazda bili dobri u sjedecoj odbojci
28 divizija
Sad će krezavi troprstaši da se hvale "pobedom" nad Turcima! Treba im više dati tu nezavisnost pa nek propadnu jednom za sva vremena.
Ono kad bi da budes drzava a ne mozes Celice pobijediti.
Ja, i?
Tobe ya rabi
poserem se na po rs ekipe
Bas lijepa vijest... wow.. Pa vi niste normalni ako mozete pisati o ovakvim budalestinama. Koga boli K kako se zove ekipa, i na kom su mjestu zavrsili turnir. 🖕
Ljudi su optereceni srpstvom. Srpske sume, srpska opstina, srpski ovo, srpski ono, srpska ptica trkacica. Genetska greska nastala ukrstanjem vlaha, roma i turaka. Sta ces.
Ako moze pravoslavna dzamaharija tkzv. "Republika Suppacka" nastupati onda moze i Republika Sanzdak i Republika Vojvodina.
Invalidni naziv invalidnog entiteta uklapa se dobro u invalidni sport.
Jedino po srbiji i mozete tako nastupati 💩💩💩
Ako ćete vjerovat ekipa pod nazivom "Wels" igra kvalifikacije za svjetsko prvensrvo u nogometu
vidi se da im sport nije prioritet kao i pomoc ljudima u nevolji.