Turnir za djevojčice
20

Na S.ketch Street Volleyball 2018 takmiči se više od 400 djevojčica

Klix.ba
Ljetni raspust u Sarajevu i ove godine bit će u znaku sporta i dobre zabave. Riječ je o S.ketch Street Volleyball 2018 – 10. turniru u odbojci na otvorenom koji će se održati od 9. do 10. juna na trgu ispred Sarajevo City Centra.

Organizatori događaja su Marketing agencija "B40", dječija sportska škola "Proacademia" i Odbojkaški klub "ORT".

Pripreme za S.ketch Street Volleyball 2018 @SCC se privode kraju. Tereni za ovu manifestaciju će biti postavljeni u petak na trgu ispred Sarajevo City Centra. Rok za prijave ekipa je produžen do četvrtka, do 12 sati. Pravo učešća imaju sve djevojčice rođene 2001. godine i mlađe, a biće podijeljene u tri konkurencije: 01-02; 03-04; 05-mlađe. I ove godine će na turniru učestvovati više od 400 djevojčica.

Svi zainteresovani mogu preuzeti prijavnicu na web stranici turnira www.sketch.ba ili www.odbojka.ba. Prijavu je potrebno poslati e-mailom na [email protected].

Finalna registracija ekipa je u subotu, 9.6. do 8:45 sati ispred Sarajevo City Centra. Mečevi će se igrati u subotu i nedjelju, od 9 do 19 sati. Finalni mečevi su na rasporedu u nedjelju od 17 sati.

Kvalitentna odbojka, muzika, nagradne igre za publiku i još mnoštvo dodatnog sadržaja garantuje izvrstan provod ispred Sarajevo City Centra ovog vikenda. Prve tri ekipe u sve tri konkurencije nagrađuju Bracom, Alvogen i SAS.

Više informacija je dostupno i na FB/SketchStreetVolleyball.

Ovu manifestaciju su podržali Alvogen, Sarajevo City Centar, Remove, Jami, Apartmani Štini do – Bjelašnica i SAS. Medijski pokrovitelji su Klix.ba, RSG radio, Antena Sarajevo, scsport.ba, Oslobođenje i Hayat TV.

Vezani članci