{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mladi sportista preminuo trčeći na polumaratonu u Engleskoj

31.3.2015. u 13:54
10
4
Mladi sportista preminuo trčeći na polumaratonu u Engleskoj
10
Mladi sportista preminuo trčeći na polumaratonu u Engleskoj
Fanatik fitnessa Ben Smith fotografisan je kako se smije sa svojom srodnom dušom Jordan Ibsen pred sami početak utrke Wilmslow polumaratona. Niko nije slutio da će mu to biti posljednja fotografija jer se na 1,6 kilometara od cilja srušio i preminuo.
Dvadesetsedmogodišnjeg Smitha su opisivali kao zdravog i aktivnog mladića. Dobro je trčao i malo mu je falilo da stigne do cilja kada se samo srušio i prestao davati znake života. Ekipa hitne medicinske pomoći je utrčala i pokušala ga oživjeti no, nisu uspjeli. Proglašen je mrtvim po dolasku u bolnicu u Wythenshaweu (Manchester).

Njegova porodica je u šoku i velikoj tuzi jer ni nakon obdukcije ne znaju zbog čega je umro.

Smith je nedavno počeo živjeti sa djevojkom u Chorltonu, gdje je unaprijeđen u direktora prodaje. Svi su ih opisivali kao srodne duše i najbolje prijatelje.

"Ono što se dogodilo Benu je još neobjašnjeno. Bio je zdrav, u kondiciji i nije imao nikakvih problema. Uvijek se bavio sportom. Iza njega se nalazio sportista koji je rekao kako nema pulsa. Još čekamo neke testove. Uništeni smo i slomljeni ovom viješću", rekao je otac.

Ben je studirao menadžment na Loughborough univerzitetu.

"Volio je svoj posao i djevojku. Taman su započeli zajednički život. Nije fer", rekla je majka Chris.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: