Mladen Ristić osvojio bronzu

F
FENA
22.11.2008. u 12:06
0
0
Mladen Ristić osvojio bronzu
0
Mladen Ristić osvojio bronzu Foto: Ilustracija
Član tekvando reprezentacije BiH Mladen Ristić iz Tekvando kluba "Guber" Srebrenica osvojio je bronzanu medalju na prvenstvu Balkana koje je nedavno održano u Bukureštu.
" Ovo je kruna 12-to godišnjeg rada u ovom sportu. Uspio sam se domoći trećeg mjesta na Balkanu uz pomoć trenera Svetozara Neretljaka. To za sada nije pošlo za rukom ni jednom sportisti iz Srebrenice. U našem klubu sada sam jedan od trenera i radim sa 25 mladih nada", kaže Ristić.

Uspjeh iz Bukurešta bit će mu podstrek za dalje napredovanje.

"Marljivo radim i pripremam se da naredne godine postanem prvak BiH, kako bih otišao i na svjetsko prvenstvo. Inače, član sam i reprezentacije RS-a i njen prvak", kaže Ristić.

On je do sada sakupio bezbroj medalja, najviše zlatnih, ali to ipak, nije dovoljno da opštinske vlasti poklone više pažnje ovom momku, ali i Tekvando klubu Guber. Često na takmičenja i pripreme odlaze o sopstvenom trošku.

" Mi smo najtrofejniji srebrenički klub, ali nemamo finansijsku podršku. Ja sam treći na Balkanu i vjerujem da ću ove godine dobiti bar opštinsko priznanje kao najuspješniji mladi sportista", kaže Ristić.

To bi, dodao je, bio jedan od podstreka za predaniji rad na putu do medalje sa svjetskog prvenstva.


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: