{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Milan Jelić: Otkaz Pašaliću, Ušanoviću i svim selektorima

N
15.10.2006. u 22:44
0
0
Milan Jelić: Otkaz Pašaliću, Ušanoviću i svim selektorima
0
Milan Jelić: Otkaz Pašaliću, Ušanoviću i svim selektorima
Milan Jelić, predsjednik N/F Saveza BiH, u subotu naveče najavio je da će u ponedjeljak na sjednici Predsjedništva Saveza u Tesliću biti smijenjena kompletna administracija, kao i svi selektori i stručni štabovi u N/FS BiH, pišu Nezavisne novine.
Između ostalog, Jelić najavljuje da bi otkaze trebalo da dobiju i Ahmed Pašalić, direktor svih reprezentativnih selekcija, te Munib Ušanović, generalni sekretar Saveza, a da bi "brigu" o Savezu do daljeg trebalo da vodi 15 članova Izvršnog odbora i tročlano Predsjedništvo, u kojem osim Jelića još sjede Iljo Dominković i Sulejman Čolaković.

"Nezavisne" su u petak i subotu ekskluzivno objavile opširan izvještaj finansijskog vještaka o malverzacijama u Savezu, urađen za potrebe istrage Tužilaštva BiH. Glavnoosumnjičeni u istrazi su Ušanović, Pašalić, te sekretar za finansije Miodrag Kureš. Između ostalog, u izvještaju stoji da je od 1. januara 2001. godine do 31. decembra 2004. godine iz blagajne Saveza nestalo oko 400.000 KM i izbjegnuto plaćanje poreza oko 600.000 KM.

Intervju sa Milanom Jelićem možete pročitati na web stranici Nezavisnih novina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: