{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Mijajloviću stiže podrška sa svih strana

S
Sarajevo-x.com
31.8.2009. u 12:44
0
61
Mijajloviću stiže podrška sa svih strana
0
Mijajloviću stiže podrška sa svih strana
Foto: Arsenal-BiH.com
Nakon brojnih navijača i ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu, danas se oglasilo i Udruženje navijača Arsenala u BiH, uputivši pismo podrške sportskom komentatoru Marjanu Mijajloviću povodom njegovog uklanjanja sa TV Hayat.
Ovo udruženje, čiji je Mijajlović počasni član, ističe da u potpunosti podržava njegov rad i ličnost, a onima koji to ne poštuju poručuje da "svojim postupcima uništavaju odveć nisku kulturu sportskog novinarstva i komentiranja sportskih dešavanja u BiH".

"Samo jeftina i niska sujeta onih koji ne posjeduju nimalo talenta za sportsko novinarstvo mogla je dovesti do toga da jedan od najbolji sportski komentator i novinar na prostorima bivše Jugoslavije bude doveden u ovakvu situaciju. Samo uskogrudni i lični interesi nekvalitetnih pojedinaca mogu se oglušiti o interes ne samo sportske nego i ukupne bosanskohercegovačke javnosti i dozvoliti da odlučujuće utakmice nogometne reprezentacije BiH prođu bez Marjanovih vrsnih komentara, zapažanja i analiza, kao i bez njegove iskrene ljubavi prema nogometu i Bosni i Hercegovini", stoji u saopštenju.

Udruženje navijača Arsenala u BiH poručilo je Mijajloviću da stoji iza njega i da je spremno na svaki mogući način pomoći mu u prevazilaženju ove situacije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: