Fantastična ponuda
4

Promo / Meridian časti bonusom za prvi tiket

Meridian časti za prvi odigran tiket i to bonusom do 40 KM! Uplatite prvi depozit, iskoristite ga za odigravanje tiketa i Meridian će vam dodati još toliko na bonus račun.

Iskoristite bonus za klađenje na sport na uživo ili standardnom klađenju, na brojeve… Opcija je, zaista, mnogo. Registrujte se na ovom linku ili direktno na sajtu meridianbet.ba i ostvarujete pravo na bonus do 40 KM. Bez obzira na to da li će vaš prvi tiket biti dobitan ili gubitan, vas bonus čeka. Ne gubite vrijeme, odmah ste na dobitku!

Kladite se bez provizije i poreza

Meridian nema uplatno mjesto u vašem gradu? To nije problem, jer se na sajtu meridianbet.ba kladite bez provizije i poreza iz bilo kojeg dijela BiH, a novac, brzo i jednostavno, možete da isplatite na svoj bankovni račun! Kako bi uplata na keš račun bila što lakša, tu su Kliker i xBon, a na svaku uplatu ovim vaučerima Meridian vam poklanja 5% bonusa!

Kupite ih na jednom od 5.000 prodajnih mjesta u BiH, ulogujte se na svoj nalog, pratite upute i novac za klađenje je spreman. Bez provizije i dodatnih troškova- iz bilo kojeg dijela BiH.

Registrujte se na meridianbet.ba, gdje vas čekaju najbolje kvote, sjajni bonusi i promocije koje donose vrijedne nagrade. Uživajte u ponudi, dostupnoj na desktop verziji, android i iOS mobilnim aplikacijama.