Portparol Mourinha Mazzarriju
0

"Magarac nikad neće postati konj!"

Totalsport
Walter Mazzarri (Foto: AFP/File)
Walter Mazzarri (Foto: AFP/File)
Predsjednik Intera Massimo Moratti naredio je treneru Joseu Mourinhu da više ne daje nikakve izjave medijima, ali to nije spriječilo glasnogovornika portugalskog stručnjaka da progovori. I to upravo u stilu svoga šefa.

Eladio Parames se u razgovoru za Gazzettu dello Sport obračunao s trenerima Rome i Napolija, Claudijem Ranierijem i Walterom Mazzarrijem koji su proteklih dana oštro napali Mourinha.

Ranieri je rekao kako je Mourinhu lako u karijeri jer je od milionera Romana Abramoviča, vlasnika Chelseaja, prešao ka milioneruMorrattiju, vlasniku Intera. Mazzarri je, pak, utvrdio kako je u karijeri napravio više od Mourinha.

"Nakon što sam pročitao Ranierijeve i Mazzarrijeve izjave, kao Mourinhov prijatelj i glasnogovornik mogu reći da je on osvojio mnoštvo naslova s Chelseajem i Interom. S druge strane, Ranieri nije osvojio ništa, ni s Chelseajem, ni s Juventusom", rekao je Parames.

A što se tiče Mazzarrija, reći ću mu da i magarac može osvojiti puno, ali nikad neće postati konj!

Osvrnuo se Parames i na mogućnost da Italijanski nogometni savez kazni Mourinha zbog protesta protiv sudaca nakon subotnje utakmice u kojoj su Interu u remiju protiv Sampdorije isključena dvojica igrača.

"Mnogi su mi ljudi rekli da ih boli što Mourinho radi u ligi koju je pogodio poznati skandal Calciopoli, ali Jose mi uvijek govori da se ne brinem jer se on voli boriti protiv svih."