sport
4

"Ljeto na Olimpijskom" na bazenu Otoka

FENA
Na Olimpijskom bazenu Otoka i ove godine organizira se tradicionalna akcija "Ljeto na Olimpijskom".

Akcija podrazumijeva bogatiju ponudu usluga i povoljnije uslove korištenja.

Dnevne porodične karte koštat će 17 KM za roditelje i jedno dijete, 20 KM za roditelje i dvoje djece, a 23 KM za roditelje i troje djece.

Cijene za pojedinačne dnevne ulaznice je šest KM za učenike, studente, penzionere, invalide..., dok je cijena bez popusta devet KM.

Uz sve navedene ulaznice, posjetioci mogu da koriste Olimpijski (veliki) i Rekreacijski (mali) bazen, teretanu, fitness salu za žene i saunu, saopćeno je iz Olimpijskog bazena Otoka.

Bit će organizirane i grupne aktivnosti:

  • Intenzivna škola plivanja - jedan ciklus podrazumijeva 10 sati obuke, a održavat će se svaki radni dan. Cijena jednog ciklusa je 40 KM
  • Aerobik - održavat će se dva puta sedmično, a cijena za mjesec dana je 40 KM. U navedenu cijenu je uračunato i korištenje bazena jedan sat po terminu.
  • Aqua aerobic – održavat će se dva puta sedmično, a cijena je 30 KM za mjesec dana.

Prijave za programe škole plivanja i aerobika zainteresirani mogu dobiti i izvršiti na recepciji Bazena ili na web stranici www.bazen.ba.

Također, u sastavu kompleksa bit će dostupni i novi ugostiteljski sadržaji, a u periodima kada se ne budu realizirali trenažni procesi sportskih klubova, posjetitelje će zabavljati sarajevski DJ-evi.

Akcija "Ljeto na Olimpijskom" će trajati od 16. juna do 30. septembra, a radno vrijeme Bazena je svaki dan od 07.00 do 23.00 sata, navedeno je u saopćenju.