sport
0

Liga 6: Bosna večeras protiv Igokee

KKBosna.com
Utakmica 3. kola Lige 6 za prvaka BiH protiv KK Igokea se igra u subotu, 23.04.05. sa početkom u 17:00. Utakmicu su jučer najavili trener Mensur Bajramović i jedan od najiskusnijh igrača u ekipi Bosne Dejan Parežanin.

M. BAJRAMOVIĆ: Prvo bih se osvrnuo na posljednju utakmicu protiv Širokog gdje smo izgubili tijesno. Nismo imali dovoljno koncentracije u završnici, ali vjerujem da ćemo to nadoknaditi u Sarajevu. Ako ne kiksamo na nekom drugom terenu sa jednom od preostalih ekipa Lige 6 imamo jako dobre šanse da regularni dio sezone završimo na 1. mjestu. Ovaj poraz nije ostavio neki negativan trag na ekipu.

Igokea nije lagan protivnik. Međutim mi već znamo odakle nam prijeti najveća opasnost i spremili smo se za ovu utakmicu. U našoj ekipi juče nisu trenirali Tomović, zbog povrede koljena, Marković ima probleme sa tetivom i Williams takođe ima probleme sa koljenom. Vjerujem da će do početka utakmice svi biti spremni.

PAREŽANIN: Doživjeli smo poraz u Širokom Brijegu ali i dalje ne bježimo od uloge favorita. Mislim da imamo kvalitetniji sastav od sutrašnjeg protivnika. Pobjeda bi bila sjajna uvertira pred odlazak na final 8 i utakmicu protiv Hemofarma.