{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Leona Lewis i Beckham zatvaraju Ljetne olimpijske igre u Pekingu

S
Sarajevo-x.com
28.5.2008. u 20:15
0
0
Leona Lewis i Beckham zatvaraju Ljetne olimpijske igre u Pekingu
0
Leona Lewis i Beckham zatvaraju Ljetne olimpijske igre u Pekingu
Foto: Reuters
Britanska pjevačica Leona Lewis i slavni nogometaš David Beckham učestvovat će u ceremoniji zatvaranja Ljetnih olimpjiskih igara, koje će ove godine se održati u Pekingu, saznao je Sunday Mirror.
Mlada muzička zvijezda Leona Lewis će nastupati na samom kraju jednog od najznačajnijih svjetskih sportskih događaja i to pred publikom od više od 150 miliona ljudi. Ceremoniji zatvaranja Ljetnih olimpijskih igara prisustvovat će i Beckham, koji bi u Kinu trebao doći avionom iz Los Angelesa, što je osmišljeno kao zvanična predaja organizacije ovog događaja za 2012. godinu u ruke Velike Britanije."Leona i David su prihvatili poziv da unesu malo glamura u samu završnicu ovog sportskog događaja, a oni upravo simbolično predstavljaju London, koji će 2012. godine biti domaćin Ljetnih olimpijskih igara", otkrio je neimenovani izvor.

"Leona je mlada svjetska zvijezda iz Londona, a Beckham je pojam glamura i moći svugdje u svijetu. Upravo je on bio ključna figura da Londonu pripadne organizacije sljedećih Olimpijskih igara", dodao je neimenovani izvor.Britanski premijer Gordon Brown i gradonačelnik Londona Boris Johnson također će prisustvovati ceremoniji zatvaranja Ljetnih olimpijskih igara 2008., koja će se održati 24. avgusta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: