Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo mala
Sve je to fino al njoj je haman sunce udarilo u vuGla
Ne samo da je najbolja u cijeloj međunarodno priznatoj i zauvijek nezavisnoj i nedjeljivoj državi Bosni i Hercegovini, nego je je četverostruka prvakinja Balkana.
A i lijepa je sto je veoma bitno 🙂
Bolje da se igras sa djetetom nego sa dzukelom Masom.Allah te uputio na pravi put.
U vecim BiH gradovima jos se i moze nekako, ali u manjim mjestima kad se pojavi biciklista koji vozi duze relacije, citavo stanovnistvo prekine raditi ono sto je radilo i u cudu gleda biciklistu sve dok ne zamakne. Jbt gori smo nego sela na planinama Kurdistana.
Covjek uvijek ostaje bez daha kad vidi te 29 inchne gume.
Svaka čast za ovu curu!! Samo napred tariii sve redom 💪🏼
Lejla KRALJICA!
Kako volim kad se pise o nama neobicnim sportovima :)
Samo dalje tako Lejla. Žene su jače nego muškarci, pogotovo ne ovi balkanci... Sve ih nešt muči, boli, još uvijek na maminoj dojci i sa 40
Bravo Lejla, bravo Amare, bez ikakve institucionalne pomoć ove nam jadne drzave imate vrhunske rezultate. Jos jednom, BRAVO!!!
Za neupucene rijec je o ovom: https://youtu.be/belBAyZmY6A
Tacno prema komentarima vidis da smo zaostali. Ne u biciklizmu ili sportu nego opcenito. Klix vam predstavlja trkacicu i njene ciljeve a vi bubate o sranjima. Curo draga idi u drugu drzavu gdje imas dosta XCO utrka. Vjerujem da mozes trenirat u Bosni radi prirodnih pogodnosti ali tu je i kraj kad Bosnjo ne zna sta je sport.
Ja volim biciklo voziti
Samo naprijed!!
Zna li iko koji bike vozi?
@etotisad orbea fully oiz10 cca 5000€