Govorio kroz suze
23

Legenda hrvatskog vaterpola doživjela emotivni slom: Ej, iz Italije mene zovu

N. K.
Dubravko Šimenc (Foto: Screenshot)
Dubravko Šimenc (Foto: Screenshot)
Proslavljeni hrvatski vaterpolista Dubravko Šimenc u suzama se oglasio preko Facebooka nakon što je Zagreb pogodio najrazorniji zemljotres u posljednjih 140 godina.

"Ne dajte koroni da nas pomete. Samo nemojte puno pametovati na društvenim mrežama o ovim divnim ljudima koji su se digli, ljekari, policija... Samo nemojte puno pametovati, jer kad se sve počelo tresti, e da... Vojska u Zagrebu uređuje svoj grad, hrvatska vojska. Nemojte samo izlaziti, molim vas, samo nemojte izlaziti. Evo, javljaju se iz Italije. Zamislite, iz Italije oni mene zovu da pitaju kako sam. A kako je tek njima. Evo javljaju se i s Malte. Evo, ako mogu kako pomoći, ljudi, samo javite", rekao je duboko potreseni Šimenc koji je dodao da su ga najviše pogodile poruke s interneta - "Split je uz Zagreb".

Emotivni video možete pogledati OVDJE.


Podsjetimo, jučer u 6:24 hrvatsku prijestolnicu probudio je zemljotres od 5,5 stepeni prema Richterovoj skali, a sve se događa za vrijeme pandemije koronavirusa.

Građani Hrvatske, baš kao i ostatka Evrope, su morali promijeniti svoje životne navike, o čemu je Šimenc također govorio u videu.