Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitam :)
Konakovicu kani djevojci makar 100000€ zasluzila je
Svaka čast, zaslužila je, ali ja više ne bih ni birao sportistu godine dok neko ne donese medalju sa olimpijade. Sjećam se ja Larise kako se prosula na zadnjoj olimpijadi, proradio luzerski mentalitet, a ja mislio evo radosti. U pravu su ovi što nas za*ebavaju, stvarno je sramota nakon toliko godina što nas nigdje nema.
Što je lepa talibanka, baš ima šarmantan osmeh... kao nagazna mina. A kakav je to "Olimpijski komitet", a nepismena talibanska sirotinja nikada nije osvojila nijednu olimpijsku medalju (posle 13 Olimpijada)?
Knozi vlašče
@cosmo.3 Najsmešnija je nepismena talibanska sirotinja kada se fura na superiornost. :-) Smrdi bez vode, nepismen je, nema šta da diše i jede, nema autoput, vozi golfa dvojka iz 1984. - i misli da je superioran. Teška patologija.
Cestitke!
svjetli primjer i uzor za klince bravo Larisa
Iskrene cestitke svim dobitnicima nagrada, osim Branetu Crnogorcu. Da taj covjek zna, kako se o njemu prica u sportskim krugovima, nikada se vise ne bi pojavio na ovakvim i slicnim manifestacijama...
Cuj Cupina..nigdje veze
Cestitam naj jacoj dami u BiH
najjačoj valjda
Alfa Romeo Giulia: Bolja od Mercedesa C-klase i Volkswagen Arteona Alfa Romeo Giulia proglašena je Drive Car Of The Year 2017 u Australiji, pomevši konkurenciju – Mercedes C-klase i Volkswagen Arteon.
Dobar sarkazam
bravo macko samo gas i puno uspjeha
zasluzeno
Svaka cast Larisa
Kakav Pjanic, ljudi moji, njemu svaka cast , ali on je samo jedan igrac u ekipnom sportu i uz to zivi i igra vani za svoje milione, kakve bi on imao veze sa najboljim sportistom B i H
Cestitke nasoj Larisi.
SVAKA CAST NA IZBORU I SVE NAJBOLJE LARISI.UISTINU NIJE NI IMALA JAKU KONKURENCIJU OKO SEBE
Uf da je Usain Bolt bosanac nebi ona imala šanse.