Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno, nikada u nijednoj anketi niko nespominje Zlatana Ibrahimovica, koji je po meni bio najbolji igrac u 2020 godini, koji je sa 39 godina, sa posrnulim AC Milanom dosao na prvo mjesto u Italiji. To je snaga fudbalera, a niko to nevidi i necjeni u cinicnoj Evropi.
ubacili penalda a nema dvojca iz tottenhama
@bracabrucabradabruda ahahah kakav dvojac iz totenhama? S čime se oni mogu pohvaliti, šta su osvojili ? jesu igrali neko finale možda , neki pehar, neki kup, liga ,nešto????
@migmig8 , a kakva je to finala ronaldo igrao ? i kakve veze imaju trofeji? pa ronaldo je znao dobijati zlatne lopte i bez ijednog osvojenog trofeja u godini
Luka Modrić je za barem pola ovih izmislio nogomet.
@Vinkomiro Mozda u tvom svijetu.