Košarka
0

Zelenika vjeruje u pobjedu Zrinjskog nad Širokim

FENA
Kup je takvo natjecanje u kojem su iznenađenja moguće i vjerujem da sutra možemo napraviti dobar rezultat, kazao je trener košarkaša Zrinjskog Nedjeljko Zelenika, najavljujući sutrašnju utakmicu četvrtfinala Kupa BiH između Zrinjskog i Širokog.

Široki je zadnje tri godine izbacivao Zrinjski u Kup BiH, a trener Zelenika vjeruje da njegova momčad u srijedu može prekinuti tu tradiciju.

"Imamo velike ambicije u kupu i nadamo se da ćemo uspjeti proći u polufinale, te konačno dobiti organizaciju završnog turnira. Trener Velić unaprijedio je ekipu Širokog i oni sada igraju puno brže i atraktivnije. Najveća opasnost prije nam od Štemberger i Špralja. To su igrači koje donose prevagu i koji mogu serijom koševa riješiti utakmicu u svoju korist", kazao je Zelenika.

"Svi smo napokon zdravi i napokon igramo kompletni. Ovo su najlakše utakmice. Široki je favorit, ali mi se nećemo tako lako predati", dodao je košarkaš Zrinjskog Ante Mršić.

Utakmica u Mostaru počinje u 18 sati, a u četvrtfinalu Kupa igra se samo jedan utakmica.

U ostalim susretima sastaju se Slavija - Bosna i Grude - Igokea Partizan, dok je prolaz na završni turnir Kupa ranije izborio Borac Nektar.