Košarka
40

Zadnji dan za prijave za Beko S.ketch Street Basketball 2014

Klix.ba
Danas je zadnji dan za slanje prijava za "Beko S.ketch Street Basketball 2014". Pozivaju se sve osnovne i srednje škole, koje se još nisu prijavile, da to učine do kraja dana.
Takmičenje počinje u subotu, 13.09.2014. godine. Nakon registracije ekipa osnovnih škola u 9:00 sati, počinju prvi mečevi u grupnoj fazi takmičenja. Registracija ekipa srednjih škola do 2. razreda je do 11:00 sati, a do 4. razreda do 13:00 sati.

Marketing agencija B40, četvrtu godinu za redom, organizuje projekat "Beko S.ketch Street Basketball", turnir u "uličnoj košarci" za osnovce i srednjoškolce.

Prošlogodišni pobjednici su ekipe OŠ Isak Samokovlija, Gimanzije Obala i Druge Gimnazije. Svi učesnici će dobiti poklone kompanija Beko, Happy, Alvogen, i MultiSola. Najbolje ekipe u sve tri konkurencije i ove godine će osvojiti vrijedne nagrade, uređaje kompanije Beko, za svoje škole.

Tokom svih pet dana takmičenja biće postavljen i dječiji košarkaški teren, tako da će i oni najmlađi imati priliku da se zabave na platou BBI Centra.

Za dobro raspoloženje, uz kvalitetnu muziku i simpatične komentare, i ove godine brinuće se DJ Nane.

U subotu u 19:00 sati, nakon mečeva tog dana, održat će se Zumba trening na otvorenom. Svi željni rekreacije i dobre zabave su pozvani da prisustvuju treningu Zumbe uz instruktora plenog kluba Spin Nedima Hreljića.

U nedjelju od 18:00 sati, nakon mečeva drugog dana, na program je revijalni turnir veterana "Eti kup 2014".

Više informacija možete pročitati na www.sketch.ba ili b40.ba.