Košarka
0

Warriorsi i Clippersi na rubu fizičkog sukoba ispred svlačionica

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Nakon završetka sedme utakmice prve runde doigravanja između Los Angeles Clippersa i Golden State Warriorsa, došlo je do sukoba ispred svlačionica u kojem je morala intervenirati i policija.

Warriorsi su teško podnijeli poraz u sedmoj utakmici i ispadanje u prvoj rundi NBA doigravanja i nakon susreta dio igrača sukobio se s nekolicinom igrača Clippersa ispred svlačionica.

Dok su Clippersi slavili prolazak u drugu rundu doigravanja, u nekoliko navrata su ustvrdili kako je u svlačionici Warriorsa neuobičajeno tiho što su čuli igrači Golden Statea i nekolicina ih je izjurila iz svlačionice.

Najagresivniji je bio Marreese Speights, a na mjestu sukoba našli su se i Jermaine O'Neal, Stephen Curry, Steve Blake i trener Mark Jackson. Na drugoj strani stajali su Chris Paul, Blake Griffin, Matt Barnes i Glen Davis, a pretpostavlja se kako je upravo Chris Paul bio taj koji je "iziritirao" Warriorse.

Izvještaji govore da nije došlo do jačeg fizičkog sukoba, no svejedno je pozvana policija koja je intervenirala i spriječila eskalaciju sukoba.

Inače, Warriorsi i Clippersi imaju cijelu seriju sukoba u prošlosti. Samoj seriji prethodile su optužbe s obje strane, a u središtu pažnje bio je Blake Griffin kojeg su Warriorsi optužili za preuveličavanje kontakata i prekršaja.

Tokom serije povredu je zaradio O'Neal, a Warriorsi su optužili Glena Davisa da je prekršaj nad O'Nealom napravio prljavo i s namjerom.

NBA