Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropski prvak! Nedaj se Pandža!
Nadam se da ovo nije rezultat,nekih prepucavanja,koja nemaju veze sa kosarkom..Mislim da je Pandza,prije svega svojim zalaganjem i svim onim sto je postigao sa zlatnim momcima,zasluzio da bude u strucnom stabu.Pandza,glavu gore,nemoj dozvoliti da te ovo pokoleba.Ja te definitivno vidim u vrhu nase kosarke za par godina,tj na celu A tima! Sretno majstore i nedaj se!
Ovaj mali Pandza je genijalac... nadam se da ce biti selektor A tima jdng dana
Vujosevic to radi kao u NBA, ima odrijesene ruke i odluke donosi kako misli da je najbolje za tim...Pandza je mlad i perspektivan, vjerovatno je naucio dobrih stvari od Duska...napravio je veliku stvar sa Kadetima i ima sanse da postane veliki strucnjak. Nadati se dace jednog dana (uskoro) povesti BiH seniorsku reprezentaciju slicno kao kadetsku u Euro vrh.
A majmun i jeste, koji ce mu klinac.
Stvarno majmun. Čovjek osvojio samo jednu medalju sa mladom reprezentacijom. Dok ostali nisu ni jednu
Nije on, nego igraci. Isto k’o sto Coach K osvaja svake igre svijetske ili olimpiske sa reprezentacijom USA, sto ne osvoji sa reprezentacijo Nigerije!? U obe repke crnci. A?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrlo nepopularna odluka. Đe ćeš na njega ba Dule...?