Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema pomoci
Pape:" DA BISTE POBJEDILI NE SMIJETE IZGUBITI!"
Jesam li ja stvarno jedini u Bosni i Hercegovini koji misli da je Kikanović bezze igrač, odnosno da nema veze sa košarkom?! Lik je nevjerovatno smotan i nesposoban i ne znam šta Vujošević vidi u njemu!
Ti si lik koji uopšte ne prati košarku a pogotovo ono šta radi Kikanović u svom klubu. Mislim da smo njegovom povredom izgubili jedinog čovjeka na poziciji petice koji je moga onešto uraditi u reketu. Sad smo definitivno tač.
pa eto i da je istina to sto si rekao ,mi boljeg nemamo ili ga ti mozes izvuci negdje od nekug iz naftalinaaa??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako god bude mozemo biti sigurni da ce Vujosevic i igraci dati svoj maksimum.
jesmo posrane sreće ... valja stipan sam da izdominira nema druge
Bice teze bez Kikanovica, ali treba napuniti dvoranu do posljednjeg mjesta i pomoci momcima da dodju do pobjede koja ih vodi u sljedeci krug. Sretno Duletu i momcima!
Hvala BH Telecom sto su mi uskratili gledanje utakmice. Utakmicu BH reprezentacije ce prenositi srbijanski operater Telemach sa kanalom Sport klub. Oni koji su na BH operateru Moja TV mogu ovako preko portala Klix - uzivo uzivati. Sretno momci do pobjede!
@Zmaj Gorinič ukucas sportklub livestream i nadjes, nije ti telecom kriv nego bhrt jer nisu kupili prava za drzavni tim i sportklub koji nece da potpise sa telecomom i draze im je placat penale.
Sretno zmajevi, usrećite naciju
Opet ce Dule znati nastimati orkestar da dobro dvira