Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaci je kad na kraju time outa kaze #hajde#! Bravo Vedrane.
Na žalost ne vidi se pobjednički duh u ekipi sve nekako traljavo , hhhh što bi rekli , daj bože Šefika.
Profesor za onu ublehu na nasoj klupi.
organozacija igre nam je losa, npr vrabac ubacuje loptu ispod kosa i daje je Nurkicu i kao on treba da je prenese, sreca pa nam sudija.pokloni faul. Odbrana losa, slabo se krecemo i konstantno su nam na isti fazon pravili visak i sutali za tri poena, sto je trener morao primjetiti i izaci agresivnije na prva tri njihova igraca jer smo pod kosem bili dominantniji sto opet nismo koristili jer je def skok na momente bio katastrofalan. Mirza djeluje spor i nespreman, i bezveze forsira sut kad ne treba. Realno klupa losa rotirali smo samo 8 igraca. Djedovic, Renfro i Stipanovic bi dali drugu dimenziju. Bice tesko u dvije preostale tekme. Juka i mali Musa ne mogu sami.
respekt... ali i kritika za nase mrtvace sa onakvom igrom necemo proci dalje.. mirza hajvanu zivni malo, a o odbrani da ne pricam
Sve je ovo jad i čemer.
Nije mi djelovao da mu je drago što je došao, baš je htio da nas pobjedi što je i logicno.
Mulaomerovic zove tajm-aut da se odmore :D Kad se sjetim Petrovica nebi mu 10 minuta bilo dovoljno da kaze sve sto ima!
Samo kaze imate jos 2-3 minute u bonusu smo ili u bonusu su i to je to.. tuga imamo jaku ekipu samo je treba posloziti.
@Lolipop501 ahhahahahahahhahahahahahha