Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeidni koji su mogli dobiti Warriors-e su Thunder u jednom momentu, ali taj momenat nije dugo trajao. Realno, volio bih da Cavsi ovo dobiju, jer je ovo klasična filmska priča o King James-u, od heroja, preko izdajnika, do heroja. Šteta. Dobar bi film bio :)
Lekcija basketa najboljeg svjetskog tima.
Pa ljudi razvaljuju. Cijeli tim igra. Ne znam sta vam smeta na igri. Bogut lijepi pod kosem. Niko nije sebican. Definitivno prvaci ove godine. Cleveland ne zasluzuje da bude drugi nego tek iza OKC i Spursa ali jbg kad im je konferencija puša.
Pa pola ovih kritičara čulo samo za Klay-a i Steph-a
bog me ubio ako ovo ima veze sa nogometom
hahah sabalahajrosum hafize,protrljaj oči :)