Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je svojevremeno Glenn Robinson od gazde Bucksa tražio ugovor od 100 miliona ovaj mu je rekao: "Sine evo tebi Millwaukee Bucksi, a ti meni daj 100 miliona"...
Razlog je - jer kosarka, kao sport, ili recimo fudbal, hokej u Sjevernoj Americi,...ti sportovi uzivaju popularnost, i time imaju podrsku sponzora, finansiraju se sami. Prvo biznis, pa onda sport. I dok je tako, nema prigovora. A da je prijeko potrebna razumna granica - bez sumnje.
nikada mi nece biti jasno zasto se ogromne pare bacaju na ovakve stvari. jarane puno mu je i 10000$ mjesecno. a kamoli 2 i po miliona mjesecno.
toliko para za tako jadnu statistiku ili ti prosjek poena skokova je strasno..da covjek daje po 25 poena najmanje pa i uredu..ali ovo..
Mogli su, za te pare, dovesti Dzanana Musu.
Musa 160 miliona il nema dogovora.
Bolje da dodaju jos 50 miliona i dovedu Bavcica!
najbolje dadnite im 100 miljardi godisnje a mi da radimo za 400 KM mjesecno
jbg mi za 400 neko za 40..