Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ofirno placen clanak,i ako si izbacio 50 reprezentativaca u zadnjih 15 godina-a repka nikad losija i igraci skacu po aba 2 ligama i bh ligama-to nije neki specijalan uspjeh obzirom kakvu infrastruktruru posjedujete.Reprezentativce u pionirima i kadetima ne treba racunati,to jeste lijepo al nebitno hoce li se igrac razviti u dobrog igraca u seniorima(primjer Vrabac,razvaljivao u pionirima,sad grije klupu u Krki)
vrabac je najveci potencijal svih vremena kosarke, to je i majkl dzordan rekao licno za tvsa, kao i lebron dzejms za chelsea tv, samo ga sputavaju neprijatelji drzave koji mu ne daju da igra samo zato sto je iz BiH. Pogledaj Vrabca i Hardena, Vrabac bolji suter dribler pametniji, hladan kao spricer u cluch momentima sto se ne moze reci za jednog Hardena koji zabija jedva 40 po utakmici
Ako su vam glavni kriteriji ko u Želji i Sarajevu, da igraju samo djeca bogate postratne elite. Teško nama!
hajde da vidimo!. bilo bi lijepo da BiH konačno dobije sport koji ima muda.
Ima li pelcera za hrvatsku reprezentaciju