Velikan svjetske košarke
60

Toni Kukoč završio u bolnici, oglasio se uz fotografiju iz bolničkog kreveta

D. P.
Kukoč u bolnici Rush (Foto: Instagram)
Kukoč u bolnici Rush (Foto: Instagram)
Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč završio je u bolnici, a o tome se oglasio na društvenim mrežama i objavio fotografiju iz bolničkog kreveta.
Kukoč (55) zabrinuo je svoje fanove nakon što je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta. Ipak, nekadašnji košarkaš bio je nasmijan i zahvalio se doktorima koji su se pobrinuli za njegovo zdravstveno stanje.

Tretman je dobio u bolnici Rush, gdje je proveo dva dana. Ipak, velikan svjetske košarke nije objavio zbog čega se našao u bolničkom krevetu, ali je nedavno operisao kuk i vjeruje se da je sadašnji rutinski zahvat povezan s tom operacijom.

"Veliko hvala doktorima Colmanu i Myersu te ostatku osoblja u bolnici Rush koji su vodili sjajnu brigu o meni posljednja dva dana. Također, hvala mom prijatelju doktoru Medenici koji je uvijek tu kad ga trebam. Radujem se brzom oporavku", napisao je Kukoč na Instagramu.

Kukoč je tokom proteklog mjeseca bio na premijeri i predstavljanju dokumentarnog filma "Magična sedmica" bh. režisera Sabahudina Topalbečirevića.

Tim povodom bio je i u Sarajevu, a u ekskluzivnom intervjuu za Klix.ba govorio je o tome kako ga za naš glavni grad vežu brojne lijepe uspomene te da je s nestrpljenjem stigao u Sarajevo nakon 32 godine čekanja.