Čestitao svim igračima
63

Srdačan pozdrav i zagrljaj za predsjednika: Pogledajte kako je izgledao pozdrav Muse i Pereza

K. H.
Pozdrav Muse i Pereza u svlačionici Real Madrida (Foto: Screenshot/Twitter)
Pozdrav Muse i Pereza u svlačionici Real Madrida (Foto: Screenshot/Twitter)
Real Madrid je na svojim službenim stranicama objavio snimak dolaska predsjednika Kraljevskog klub Florentina Pereza u svlačionicu tima nakon pobjede protiv Partizana u majstorici play-offa Eurolige, a njegov potez najbolje pokazuje kakav odnos ima s igračima, uključujući i našeg Džanana Musu.
Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje košarkaša Reala, koji su tako izborili plasman na Final Four, a u svlačionicu kluba stigao je i predsjednik Florentino Perez te je čestitao svim igračima na pobjedi i plasmanu među četiri najbolje ekipe u Evropi.

Snimak koji je objavio Real pokazuje da Perez ima zaista sjajne odnose sa svim igračima, a prikazan je i trenutak pozdrava s Musom i trenutak kada ga je bh. košarkaš zagrlio.

Musa je sinoć bio statistički najbolji pojedinac u redovima Reala, a na kraju je meč završio sa 20 ubačenih poena, a uz to je upisao i šest skokova i četiri asistencije. Na terenu je proveo nešto više od 25 minuta igre.

Naš košarkaš se posebno istakao u trećoj dionici kada je hrabro preuzeo odgovornost i pogađao neke izuzetno važne šuteve, s kojima je ostavio svoj tim "u životu" i zadržao im nadu da mogu doći do preokreta i pobjede, što se na kraju i desilo.