Košarka
0

Sloboda Dita gostuje danas u Bileći

FENA
U 5. kolu Lige 8 za prvaka BiH, košarkaši Sloboda Dite putuju na gostovanje ekipi Hercegovca koja je jako nezgodna na svom terenu, istaknuo je trener Sloboda Dite Senad Muminović.

“Imaju nekoliko dobrih igrača, u prvom redu mislim na Jojića, Pejanovića, Timotića, Janjuševića, koji kući mogu odigrati vrlo kvalitetno. Morat ćemo uložiti mnogo truda i znanja da dobijemo tu utakmicu. Što se tiče naše ekipe, poslije utakmice sa Igokeom, zbog ozljede, nije trenirao Zlatko Jovanović. Njegov nastup je upitan, vidjet ćemo još danas kakvo je stanje i odlučiti hoće li zaigrati u Bileći ili ne,” rekao je trener Muminović.

Ispred košarkaša Sloboda Dite novinarima se obratio Draško Albijanić, kazavši kako će protiv Hercegovca utakmica biti teška.

“Imaju vrlo dobru publiku koja je njihov šesti igrač i neće nam biti lako. U susret moramo ući maksimalno skoncentrirano, borbeno i da ispoštujemo sve dogovoreno s trenerom, samo tako ćemo moći računati na pozitivan rezultat”, kazai je Albijanić.

Utakmica protiv ekipe Hercegovca je danas u Bileći u 19 sati. Suci su Bojan Jovanić, Mladen Ignjatović i Aco Okuka.

Utakmicu 6. kola Lige 8 košarkaši Sloboda Dite igraju u utorak, 14.travnja, u maloj dvorani Mejdana protiv ekipe Leotara. Suci će biti Petar Obradović, Ernad Karović i Dejan Knežević.