Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubise zene brasno 😀
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
ubiše baju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
🇧🇦 BRAVO LJEPOTICE NAŠE 🇧🇦
NIJEDNE BOŚNJAKINJE U TIMU ! MENE BI BILO SRAMOTA
Ništa bez ove zagorjele
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo 5 koseva razlike. Go girls :)
Odlicno. Neka nam zenski sport cvijeta kada muskarci samo nargile duvaju..
Vec su uradile za drzavu vise od 90% politicara. Treba ih podrzati maksimalno. Idemo do medalje.❤💪💪💪💪
U Bosni muskarcima treba zakonom zabraniti da se bave svim drugim sportovima osim baleta. Svaka cast za sve uspejehe zena! Ajd dobro, neka jos i Amel trci :D
💖💖💖💖💗🧡🧡🧡🧡
Bosnian Chocolate FTW
Bravo djevojke!!! Just keep rolling!
Gledam ove zajedljive komentare i cini mi se da skutori pucaju od muke jer se danas i Srbi i Bosnjaci raduju pobjedi BH repke.
A gledaj ovi pokatoliceni Servi, kako omalovazavaju uspjeh Bosne. Pa jos traze da vide, ko je ko i koga ima najvise, a koga nema. Gospodo kamenjarski Srbi, lazni Hrvati, ovo je uspjeh Bosne i Hercegovine, nebitno ko igra za nju, pa taman da su sve iz istog sela, a ne iz jednog grada, ili entiteta.
Daj se prestani sramotiti poturadino iz Bosne gdje se miksaš sa srbima 500. Hebote, tu pokušavaš Hrvate poniziti Srbima koji su u svakom pogledu iznad vas muslimana. Uvreda nama Hrvatima nije to što nas posrbljujete, uvreda bi nam bila da smo bosančuge muslimanske.
Bosnje u zalost, izgubila im Turska, bahba Erdogana
Jedini koji zale za pobjedom Turkinja su skutori, komentari ti sve kazuju. Sacete cmizdriti okolo da su vas Bosnje natjerale da navijate za Turke.
Aferim
Ma BRAVO kraljice nase💪💪💪💪💪
Svaka cast, al ko gleda zensku kosarku?
Rijetki su oni koji prate žensku BiH košarku, evo ja se odlučio malo informirati tko stoji iz uspjeha ženske BiH košarke pa otišao na njihovu stranicu https://basket.ba/seniorke/ i to je zapravo reprezentacija Republike Srpske jer od 17 igračica 15 je Srpkinja. Čestitam BH Srpkinjama, lijepo predstavljaju BiH sport.
Ne znam sto toliko dislahkova, pitanje sasvim normalno, ko gleda zensku kosarku, 5% u citavoj bih nako ofrlje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za koga su navijali oni iz maoce
Bosanske kraljice, nakon 22g dosle i razvalile