Finale play-offa
0

Široki sutra dočekuje Igokeu

FENA
Foto: Fotoservis
Foto: Fotoservis
Treći susret finala play-offa košarkaškog prvenstva BiH između Širokog TT Kabeli i Igokee na rasporedu je u srijedu u Širokom Brijegu.

Široki, koji nakon dvije utakmice finala ima prednost od 2 - 0 u pobjedama, ima priliku da sutrašnjim trijumfom dođe do novog naslova prvaka BiH.

Trener Širokog Ivan Velić izjavio je da očekuje da njegovi igrači ponove dobru igru iz prošle utakmice u Aleksandrovcu i već sutra osiguraju titulu.

"Ne smijemo podleći euforiji, vjerujem da su igračima hladne glave i da će sutra misliti samo na igru. Nadam se da će ponoviti igru iz Aleksandrovca, gdje smo, po mom mišljenju, odigrali najbolju utakmicu u sezoni. Svi igrači su motivirani i spremni Širokom donijeti još jednu titulu. Ako se na parketu budemo držali dogovorenog mislim da ne bismo trebali imati problema", izjavio je Velić.

Predsjednik kluba Ante Suton izjavio je da očekuje punu dvoranu.

"Pozvali smo i sve sportske klubove iz Širokog da u svojim klupskim trenirkama dođu kao gosti na ovu utakmicu da pokažemo zajedništvo i sportski duh našeg grada", kazao je Suton.

Dodao je da će u poluvremenu biti prikazan i petominutni film Široki - sportski ponos Hercegovine te najavio i nagradnu igru u kojoj će biti dodijeljen dres Ivana Grgata.

Susret između Širokog i Igokee na rasporedu je u srijedu u 20.15 sati u dvorani "Pecara".