Na ulicama Los Angelesa
17

Shaquille O'Neal se prisjetio kako je pronašao Beckhamov novčanik i pokušao ga "ucijeniti"

H. H.
Foto:Twitter
Foto:Twitter
Legendarni američki košarkaš Shaquille O'Neal ispričao je anegdotu kada je na ulicama Los Angelsea pronašao novčanik Davida Beckhama.

Jedan od najdominantnijih centara u historiji košarke, u razgovoru za američke medije prisjetio se priče koju je otkrio još prije nekog vremena, kada je gostovao u TV emisiji "Late Late Show", ali koja i nije toliko poznata.

"Jednog dana sam šetao Beverly Hillsom i našao novčanik. Obično, kada ga nađem, uzmem novac koji je tamo i bacim ga. Ali ovo je bio zaista lijep novčanik, pa sam ga pažljivo pogledo i na njemu je pisalo David Beckham. Pomislio sam u sebi 'Ne, to ne može biti', ali pogledao sam dokumente i zapravo su bili Davidovi", ispričao je Shaq koji se potom odlučio našaliti s Beckhamom.

"Nisam htio da odem do njega i ostavim mu novčanik na ulazu u kuću, pa sam ga potražio. Zapravo, prvo sam se našalo s njim. Palo mi je napamet da mu tražim otkupninu za novčanik.

'Imam tvoj novčanik i povratak će te koštati milion dolara', rekao sam mu. Ali on je znao da sam to ja i rekao je 'Shaq, prestani da se igraš.'. Na kraju je došao kod mene i vratio sam mu ga", kazao je O'Neal.

Priča bi mogla izgledati kao izmišljena da u studiju nije bila i Victoria Beckham koja je tada sve potvrdila.