"Okršaj" na Instagramu
59

Shaquille O'Neal ismijavao sina zbog Rihanne: Ona te ne želi, ja sam seksipilniji

N. K.
Shaquille O'Neal i Shareef (Foto: Twitter)
Shaquille O'Neal i Shareef (Foto: Twitter)
Legenda Los Angeles Lakersa Shaquille O'Neal našalio se sa svojim sinom Shareefom nakon što je mlađi O'Neal na društvenim mrežama nagovijestio da čeka pjevačicu Rihannu.

Mlađi O'Neal trenutno igra na Državnom univerzitetu Louisiana, koji je pohađao i njegov otac. U svoje dvije sezone na koledžu, mlađi O'Neal nije imao impresivnu statistiku.

Nasuprot tome, stariji O'Neal je imao brojke koje su navele Orlando Magic da ga odaberu u prvom krugu na NBA draftu 1992. godine.

Rihanna, čije je puno ime Robyn Rihanna Fenty, ima 33 godine i istaknuta je u muzičkoj industriji više od jedne decenije.

Pjevačica je svoja poslovna interesovanja proširila na niz različitih oblasti. Iz tog razloga, kombinacija njenih muzičkih i poslovnih briga naizgled bi je spriječila da odvoji mnogo vremena da odgovori na komentare na društvenim mrežama.

Većina roditelja mogla bi biti zbunjena mogućnošću da njihov 21-godišnji sin pokušava privući pažnju 33-godišnje poznate ličnosti poput Rihanne.

Međutim, stariji O'Neal je slavna ličnost već tri decenije i vjerovatno poznaje svog sina dovoljno dobro da mu uputi svoje šaljive komentare.

Shaq je bio zaposlen nakon svog povlačenja iz NBA. Osim toga što radi kao komentator na NBA televizijskim emisijama za TNT, on je i dalje popularan izbor za oglašivače koji predstavljaju svoje proizvode.

"Ona ne želi tebe, želi mene, ja sam seksipilniji", napisao je Shaq na Instagramu nakon Shareefove objave.

Trenutno, legenda Lakersa ostaje sama i malo je vjerovatno da će sada ili u budućnosti biti u vezi s Rihannom.