Shaq: "Uvodim kung fu u NBA ligu"

T
Totalsport
14.7.2009. u 16:26
0
3
Shaq: "Uvodim kung fu u NBA ligu"
0
Shaq: "Uvodim kung fu u NBA ligu"
Velikan NBA lige Shaquille O'Neal posjetio je kineski hram Shaolin, kolijevku kung fua, i pritom najavio kako bi neke od viđenih borilačkih vještina volio primijeniti i na košarkaškim parketima.
- Oduvijek sam želio znati je li Shaolin kung fu stvaran. Sada znam da ono što sam gledao na televiziji stvarno postoji - rekao je oduševljeni Shaq nakon što je dobio priliku gledati kako nekoliko redovnika vježba borilačke vještine.

Četverostruki osvajač NBA prstena, koji je nedavno potpisao ugovor s Cleveland Cavaliersima, najavio je kako ovo neće biti njegov jedini posjet hramu Shaolin i provinciji Henan.

- Kad odem u penziju, nadam se da ću se vratiti ovdje na godinu dana kako bih učio kung fu. Doći ovdje samo jednom nije dovoljno - poručio je veliki obožavatelj borilačkih vještina, uz dodatak:

- Kad se vratim kući, vježbat ću ovo što sam danas vidio, a nadam se i iskoristiti na košarkaškom terenu.Na upite novinara hoće li se uspjeti prilagoditi na hladni Cleveland, Shaq je u svom stilu odgovorio:

- Mogu se prilagoditi bilo kojem vremenu. Vi me u Kini zovete Morski Pas, a od sada ćete me moći zvati Polarni Medvjed!

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: