Košarka
0

San Antonio još bliže velikom finalu

Klix.ba
Parker je bio sinoć efikasan sa 25 koševa
Parker je bio sinoć efikasan sa 25 koševa
Pobjedom nad Dallasom igrači San Antonia povećali ukupno vodstvo u seriji na 3-1 i time došli korak bliže do naslova prvaka Zapadne konferencije.

Sinoć je sastav Dallas Mavericksa poražen od San Antonio Spursa rezultatom 95:102, čime su igrači San Antonija povećali ukupno vodstvo u seriji na 3-1 i time došli korak bliže do naslova prvaka Zapadne konferencije.

Jedan od glavnih hendikepa za poražene Maverickse bilo je i neigranje Dirka Nowitzkog, koji se ozlijedio na posljednjoj utakmici ova dva tima. Bez Nowitzkog, ulogu vodećeg strijelca podijelili su Michael Finley i Steve Nash sa po 25 koševa. Kod pobjednika, najbolji strijelac bio je Tony Parker s 25 koševa. Najveći broj skokova na utakmici ostvario je i ovaj put Tim Duncan iz Spursa sa čak 20 skokova.

Slijedeća, peta po redu, utakmica na rasporedu je sutra kada San Antonio ugošćuje igrače Dallasa. Nastup na domaćem terenu i pred svojim navijačima, uz vodstvo od 3-1, daju velike nade igračima Spursa u osvajanje naslova Zapada, i učešće u velikom finalu.

ZAPAD San Antonio (3) - (1) Dallas 102:95

NBA