Fotografija sedmice
0

Ronaldinho pozirao s Dončićem i u opisu fotografije oduševio slovenačke medije

D. P.
Fotografija je privukla veliku pažnju (Foto: Instagram / Ronaldinho Gaucho)
Fotografija je privukla veliku pažnju (Foto: Instagram / Ronaldinho Gaucho)
Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Ronaldinho objavio je fotografiju s druženja sa sjajnim slovenačkim košarkašem Lukom Dončićem.

Ronaldinho, koji je već odavno završio bogatu nogometnu karijeru, sreo se s Lukom Dončićem koji odmara nakon uzbudljive, ali neuspješne NBA sezone jer je njegov Dallas ostao bez doigravanja.

Veliki sportski dvojac sreo se tokom odmora, a Ronaldinho je objavio fotografiju na svojim društvenim mrežama i tu pokazao koliko cijeni Slovenca. Nazvao ga je pravom "zvijeri".

Slovenački mediji oduševljeni su objavom o Ronaldinhu te pišu da je ovo samo još jedna potvrda Dončićeve veličine jer ga hvali takvo sportsko ime poput Ronaldinha, koji je i danas jedan od najpopularnijih nogometaša, iako je karijeru već odavno završio.

"Dan kada sam sreo ovu zvijer. Zajedno smo bili i vidimo se do sljedećeg susreta, Luka", poručio je Ronaldinho i izazvao više od 200.000 lajkova.

"Još jedan dokaz važnosti Slovenca u svijetu sporta. Legendarni Brazilac Ronaldinho objavio je fotografiju s Dončićem na društvenim mrežama i u isto vrijeme napisao riječi koje mu daju mnogo na značaju", poručuju mediji iz Slovenije.