Dobio pohvale DiCaprija i Eberta
0

Ray Allen nakon košarkaške planira glumačku karijeru

Totalsport
Ray Allen, jedan od najboljih šutera u NBA ligi svih vremena, planira se po završetku igračke karijere baviti poslom glumca, u kojem se već uspješno okušao.

Prošlog ljeta je 37-godišnji Allen odlučio napustiti Boston, te je prešao u redove mrskog im neprijatelja s Istoka - prvaka Miamija. Košarkaš koji je 10 puta nastupio u All-Star utakmicama, potvrdio je još 1998. godine da uz košarkaški ima i veliki glumački talent. Tada je uz Denzela Washingtona nastupao u filmu ''He Got Game'' režisera Spikea Leea, u kojem je tumačio ulogu talentiranog košarkaša Jesusa Shuttleswortha. Za svoj nastup pobrao je velike pohvale kritike. Poznati svjetski kritičar Roger Ebert opisalo je Allena ''kao veliku rijetkost, vrhunskog sportaša koji zna glumiti''.

Allena je pohvalio i Leonardo DiCaprio, koji je konstatirao kako bi ''trebao razviti glumačku karijeru nakon završetka košarkaške''.

Allen ga je očito odlučio poslušati, te je istaknuo kako će se nakon aktivnog igranja košarke posvetiti glumačkom poslu.

"Oh, da. To je nešto što će mi predstavljati izazov i održati me aktivnim i usredotočenim na svakodnevnoj bazi", rekao je Allen.

NBA