Privukao veliku pažnju
249

Raspoloženi Nurkić s djevojkom prošetao centrom Sarajeva i fotografisao se s obožavateljima

D. P.
Nurkić se fotografisao s fanovima (Foto: I. L./Klix.ba)
Nurkić se fotografisao s fanovima (Foto: I. L./Klix.ba)
Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić prošetao je ulicama Sarajeva i u opuštenom izdanju sjedio je u jednom ugostiteljskom objektu pored Narodnog pozorišta.
Tokom Sarajevo Film Festivala ispunjene su ulice glavnog grada naše zemlje, a jedan od onih koji je iskoristio priliku da prošeta gradom i druži se s fanovima je i košarkaški reprezentativac BiH Jusuf Nurkić.

Zvijezda Portland Trail Blazersa i NBA lige je u pratnji svoje izabranice Emine prošetao ulicama Sarajeva, a društvo im je pravio i kolega iz reprezentacije Amar Gegić. Ekipa je popila piće u ugostiteljskom objektu nedaleko od epicentra događaja na Sarajevo Film Festivalu.

Nurkiću su društvo pravili izabranica Emina i saigrač Amar Gegić (Foto: I. L./Klix.ba)
Nurkiću su društvo pravili izabranica Emina i saigrač Amar Gegić (Foto: I. L./Klix.ba)

Odlično raspoloženi Nurkić privukao je veliku pažnju Sarajlija i turista koji su željeli fotografiju s popularnim košarkašem kao uspomenu.

Reprezentativac BiH tako je u opuštenom izdanju proveo slobodan dan tokom okupljanja državne selekcije koja se sprema za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo te nastup na Eurobasketu.

Foto: I. L./Klix.ba
Foto: I. L./Klix.ba

Košarkaši BiH prethodnih dana boravili su na međunarodnom pripremnom turniru u Estoniji, a u Sarajevo su doputovali jučer. Tokom današnjeg slobodnog dana Nurkić se sastao i s šefom delegacije EU u BiH Johannom Sattlerom.