Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamovicu, Bukva, stoko jedna!
Klub koji je imao prosjek gledatelja koje nemaju fudbalski timovi ,koji je izbacio Albu i napravio neke odlicne transfere tipa Djedovica u Barcu za pola miliona,bilo je tu jos prodaje od par stotina hiljada. Ali djaba sve to kada su pare otisle u privatne djepove.
Gdije je sada SIPA da istraze ovo dvojicu kriminalaca koji su prevarili koga su stigli i jos uvijek se slobodno krecu. Hapsite stoku i ocistite ulice od ovakvog olosa.
Sad bi ja ove ublehe od ljudi (Bukva i Imamović) natjerao da uzmu privatne kredite i vrate sve dugove igračima a onda nek oni idu u privatni stečaj ako ne mogu da vračaju. BOSNA MORA DA ŽIVI
Koja mu je budala obecala 180 000 KM za jednu godinu? Mogao je za te pare kvalitetnu crncugu kupiti.A vec kad si napravio ugovor treba covjeka ispostovati, lako je obecati pa zajebati. Covjek samo trazi svoje, i ja bih na njegovom mjestu. Nek se pojedini nauce da ispostuju ono sto potpisu.
sport je najveći mafijaski biznis u svijetu,on je daleko veći od prostitucije i prodaje droge,jer patriotizam bez kulturne svijesti je barbarizam,sav taj huliganizam ta djeca koja su napržena,novinari,tv vam pricaju laži i važno je da vas uvuku unutra jer je to njihov biznis,po svaku cijenu žele da djeci ugase slobodarski duh,djeca neznaju ko je Mak Dizdar,Mesa Selimović al zato znaju kolko je đokovic osvojio gemova sa nekim tamo koji igra vec 50 put
. BAKA MILKA SRPKINJA IZ GROCKE PORED BEOGRADA ČUVALA DECU TRAMPU: Naučila sam ga da broji i psuje na srpskom! SLIKE IZ PRIVATNE ARHIVE I TRAMPOVA PREPORUKA http://bit.ly/2eS6Fen .
ili ga ugasite ili stavite paketice kao sadaku nek narod ostavlja a igraci koji potražuju pare su zaradili i treba se dati lova,onaj ko ih je doveo oduzeti imovinu dok ne plati
Zbog 180.000KM da se ugasi klub kao što je BOSNA pa realno da odigraju par utakmica u punoj Zetri zaradili bi taj novac..
a da bi odigrali par utakmica u punoj skenderiji moraju investirat jedno 1.800.000,00 :D
@betametazon Ne treba toliko. Dovoljno bi bilo pola od toga uz naporan rad. A to je ono sto nije opcija kod Bosnjaka. Sramota je za Sarajevo da nema niti jedan sportski klub koji je pristojan. Isto važi i za moju BL. Igokea nije BL tim. Jedino se rukomet drži, ali klimavo.
Ove tuge i žalosti! Koliko dijelova ima ova serija??
Boze dragi da smo ostali bivsa Yuga,gdje bi nam kraj bio...kakve smo mi ovce...