Košarka
0

Partizan zaprijetio napuštanjem NLB lige

FENA
Nakon što je Disciplinska komisija regionalne košarkaške NLB lige suspendirala trenera Partizana Duška Vujoševića na tri utakmice, vodstvo beogradskog kluba uložilo je žalbu zaprijetivši napuštanjem NLB-a iduće sezone.

"Partizan je više puta bio oštećen, a posebno u finalnoj utakmici protiv FMP-a. Uoči te utakmice suci su bili u alkoholiziranom stanju i zbog toga smo tražili od vodstva lige da poduzme odgovarajuće korake što nije učinjeno. Svjesni smo da bi istupanje iz takmičenja ove sezone bilo štetno za klub, ali upozoravamo da u idućoj sezoni nećemo sudjelovati pod ovakvim uvjetima," stoji u saopštenju Partizana koje potpisao dopredsjednik kluba Đorđe Čolović.

U Partizanu navode kako su ove sezone bili oštećeni prilikom gostovanja u Zadru, te u prvom poluvremenu beogradske utakmice protiv Cibone. Vujošević je na utakmici protiv Cibone isključen jer krajem druge četvrtine verbalno vrijeđao suca Andreja Lovšina, te ga povukao za dres. Utakmica je prekinuta na 15 minuta, ali kasnije se nastavila, a Partizan je slavio 82:71.