{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvoren košarkaški kamp na Vlašiću

1.7.2012. u 17:07
6
0
Otvoren košarkaški kamp na Vlašiću
6
Otvoren košarkaški kamp na Vlašiću
Brigadni general Walter Lord, komandant NATO-a u BiH, svečano je danas otvorio Međunarodni košarkaški kamp na Vlašiću koji organizuje Udruženje za promociju košarke GEN .
Ove godine učesnicima kampa se nudi boravak na Vlašiću u trajanju od osam dana, koji osim sedam punih pansiona u hotelu Sunce i treninga s kvalitetnim košarkaškim trenerima uključuje i kompletnu sportsku opremu za sve polaznike, 24-satnu zdravstvenu zaštitu, te brojne sportske i društvene aktivnosti u prekrasnoj prirodi Vlašića.

"Gosti i treneri kampa će biti priznati sportski radnici iz regiona. U utorak će kamp posjetiti Draško Prodanović, a cijelo vrijeme u prvoj smjeni boravit će i raditi sa djecom Dan Connelly, brat Tima Connellyja, pomoćnika generalnog menadžera New Orleans Hornetsa, trener koji je već radio na Univerzitetu u Memphisu", istakao je Nenad Marković proslavljeni BiH košarkaš i suosnivač GEN-a.

U prvoj smjeni na Vlašiću boravi 35 dječaka i djevojčica iz Sarajeva, Visokog, Travnika, Cazina, Goražda i skandinavskih zemalja.

Druga smjena počinje sa radom 8. jula.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: