Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogla bi Oklahoma i u finale konacno
Dala je dobre sadake ova Oklahoma negdje, posto je utakmica bila bezveze, a da su slomili dobrom igrom, nisu. Ako GS uspije zaustaviti njihov trenutni "momentum" zavrsice seriju.
bice ovo interesantno konferencijsko finale.....7 utakmica
Тко је овде четник а тко балија? Чисто да знам за кога да навијам.
Sta radi ova Oklahoma u zadnje vrijeme hahah.SAS i ratnici su imali kombinovano 3 izgubljene utakmice kod kuce u regularnom dijelu sezone, u ovom mjesecu ukupno 3 izgubljene od OKCa.Sta reci nego svaka cast.I prije nego bandwagoneri pocnu sa pricom da Currya i ekipu nije sluzio sut neka pogledaju stats OKCa, Durant i Westbrook samo na 33 % suta iz igre
Durant i Westbrook zasluzili su bar jedan ring :) Bit ce tesko