Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Curry im je pola ekipe , cim on nije raspolozen i ne ide ga odma se to pokaze na rezultatu.
Uzivanje je gledati! NBA je NBA. Eh, sada cekamo odgovor GSa :D
..skinu rekord Bulls-a, a ne mogu se poredit' s njima ni u kom segmentu, i na kraju možda i ispadnu....ccccc
Slobodno napisite deklasirala, da nije bio blowout i da su zadnju cetvrtinu ostali WB i KD u igri otislo bi ovo na 150. Uglavnom ako OKC dobije ovu game 4 ovo je gotova serija a uzimajuci u obzir igru, momentum i prednost domaceg terena vrlo je moguc takav scenarij.Jos ako Green mutavac dobije suspenziju za udaranje Adamsa nemaju sta traziti
@volimmilferke85 Jest Green seljak fakat uvijek bio, digao se nesto zbog onih triple doubleova a nikada nije bio neki extra igrac, nek se drzi odbrane i nek drzi usta i noge za sebe, mada, cak Klay po meni igra i bolju odbranu od njega.