Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni debili sto su pjenili na Miami kada je LeBron dosao su presli da navijaju za Stepha Karinu. Uporedjivanje ovih papcica iz Warriorsa sa Jordanovim Bullsima je bilo smijesno i u regularnom dijelu sezone. Znao sam da ce se ovo desiti jer regularni dio sezone se ne moze porediti sa playoff utakmicama. Dobro je Pippen rekao da bi Bullsi iz devedesetih samljeli ove Warriorse.
@schkafischkafnjak Bas mi je atraktivno gledati ispucavanje trojki sa pola terena... Njemu svaka cast jer je jedan od najboljih sutera koji su igrali ali da ga se uporedjuje sa Jordanom i njegov GS sa Bullsima je presmjesno kako god da okrenes.
Strasna utakmica i strasna ekipa Thundera. RussWest je zvjerulja od igraca i nadam se da ce moci da dominira i u finalu.
Svaka cast Oklahoma
Opet cekamo odgovor GSa, a ako ovako nastave, necemo ga docekati xD
Dosta je bilo catch and shoot igre koja se svodi na rokanje trica iz svake moguce pozicije. Drago mi je da je OKC pobjedio jer su kompletnija ekipa koja igra kosarku kako u ofanzivi tako i u defanzivi, za razliku od GSW
Strasan posao je odradio Donovan, procitao je svaku akciju GSWa, defanzivno su ih pojeli.Westbrook pokazao da je igrac sa najvecim srcem i najvecim mudima u citavoj ligi, steta sto nema vise ovakvih u ligi.Andre Dre Roberson je nevjerovatan ovu seriju, lik igra on another level, mada se to moze reci za citavu ekipu jer su svi poceli igrati a kakve talente imaju bilo bi steta ne iskoristiti.Ibaka konacno puno bolji, Waiters pogadja ono sto treba da pogodi, Adams ih unistava u reketu.
@cemusveovo svaka rijec za westbrooka je suvisna, taj lik igra nevjerovatnu kosarku, uz Dzejmsa ima najbolji i najatraktivniji napad na kos, a drago mi je i zbog Oklahome imaju dobru ekipu i zasluzili su. Ove godine svi pjene na Warriorse ko i na Lakerse u vrijeme njihovog blistanja na celu sa Kobe-jem.
GSW nemaju nijednu uigranu akciju. ovo je tipicna "run&gun" kosarka, i kad ide, onda nema sile koja ce to zaustaviti. ali kad stane, nijedne akcije nema za polaganje, za siguricu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma nek su, pun mi ih je k vise
OKC je mnogo kompletniji tim. Svi su znali da GSW nece lako u playoffu jer ne igraju odbranu nikako, a i napadacki su limitirani. i CC i SAS bi ih takodjer dobili bez problema.
Sad ga i ti pretjera vala, GS je jedna od boljih defanzivnih ekipa u NBA. Napadacki limitiran GSW? E jebiga vala haha, svako danas komentarise. Ali ovaj lineup Westbrook, Durant, Waiters, Ibaka i Roberson, za njega GS nema odgovora trenutno, ako ne nadju, zasluzeno ispadaju iz serije od trenutno boljeg tima.
@aizenmh Ljudi postave rekord po broju pobjeda, a on tvrdi da su napadački limitirani? Svašta... Slijepac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Apsolutna dominacija. Kakav bi ovo bio tim da nije ostao J. Harden prije par godina.
Oni bi bili gora ekipa sa bradom, tri superstara ne mogu u jednoj ekipi funkcionisati.Licilo bi na klanje a ne na igru