Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra vijest...sretno momak, i akobogda za koju godinu uz naporan rad u NBA.
Gdje se i kada to dogodilo?
Nemoj se Sikiraš Njegoše
Znači čitam komentare i ne vjerujem. Njegoše sretno u Švabiji od srca, a ove velike muslimane, srbe, hrvate nabijem na neku stvar, recimo ja da sam na tvom mjestu i kad bi pročitao ove komentare, zaigrao bi npr. za Njemačku, Italiju ili neku drugu normalnu državu u kojoj je sport ispred svega. Je*o vam rat mater
Sa srecom mladicu,tvoja majka je sigurno ponosna na tebe,kao i cijela BIH
Sikiraš sigurno više nikad neće igrati za Košarkašku reprezentaciju BiH, nemojmo sami sebe lagati, pogledajmo nekada istini u oči i budimo realni jer to je naša stvarnost. Što se tiče njegove karijere to je njegova lična stvar i interes, ne vidim značaj spominjanja ovog Sikiraša nazor, a on u mislima sanja Srbski dres i himnu. Nama ostaje onaj ufurani i isfrustrirani Musa dačekamo da se udeblja i naraste, ovako bez Teletovića i Nurkića i Kosovo je realno za nas velika reprezentacija.
Vrlo vjerovatno da si u pravu.
samo mu ime i bez prezimena govori da je to neki mrkoplaninski drvosječa
Ime i prezime ne govore ništa, ali zato riječi govore svašta. Eto meni tvoje govore da si totalni idiot.
@BandieraRossa ime i prezime govore puno,ako ne i sve o onima koji su ga odgajali,a posto su mu dali ime po tom nekom guslaru a prezime im je po sjekirama onda je logicno povezivanje sa drvosjecama i planinskim pejzazima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne Sekiraš se ti moj Njegoše :)
.......što mu je ime a što prezime......
Kad bi nam jos savez bio sposoban koliko su ova djeca talentovana, pa gdje bi nam kraj bio :S
@patos pa ti da imas ikakve veze sa kosarkom osim onoga sto vidis po portalima znao bi kakve mlade momke imamo u nasim redovima a nabrojacu ti neke samo : Sikiraš, Musa, Čampara, Atić, Gegić, Karahodžić, Buza, Nurkić .. da ne spominjem kako ce uvijek iskociti neki momak koji i nije toliki talenat bio u mladjim selekcijama ali je bio veliki radnik pa mu se isplatilo. Sistematskim radom se od ovih momaka moze napraviti selekcija kojoj bi pozavidili mnogi u Evropi.
@patos ti majke mi nisi normalan, pa sta mislis da su svi ti koje si nabrojao stvorili reprezentacije onako bezveze, samo se pojavili igraci. Takva imena poput njihovih i jesu isplivala zahvaljujuci predanim i organizovanim radom saveza i klubova koji su pod ingerencijom navedenih saveza. Za tvoju informaciju Rusija je reprezentacija koja je okarakterisana kao najbolja selekcija kvalifikacija i mogo si se makar potrudit da sastav Rusije procitas na google-u pa ce ti bit jasno sve o kvaliteti.
Bravo momak!!
cestitam :) Njegose neka je sa srecom :)