Košarka
0

Navijači New Yorka izviždali LeBrona Jamesa

Totalsport
LeBron James (Foto: AP)
LeBron James (Foto: AP)
Nakon što je donio odluku nastaviti karijeru u Miami Heatu, jednog od najboljih košarkaša današnjice LeBrona Jamesa doslovno mrzi veliki dio Sjedinjenih Država.

Među prevarenima se nalazi i New York, čiji su se navijači nadali da će LeBron odlučiti doći u njihov grad. No, to se nije dogodilo, a James je vrlo brzo saznao kako se osjećaju navijači Knicksa.

Samo dva dana nakon što je na ESPN televiziji obznanio da karijeru nastavlja u Miamiju, LeBron je posjetio New York gdje je došao na poziv kolege mu iz Denvera Carmela Anthonyja, koji je u subotu uplovio u bračne vode.

Svadba Anthonyja i atraktivne američke glumice portorikanskog porijekla LaLe Vazquez (30) se održala u menhetnskom restoranu Cipriani, a prisustvovale su joj neke košarkaške zvijezde (LeBron James, Amare Stoudemire...), kao i Serena Williams, Justin Timberlake, Kim Kardashian i Spike Lee. No, samom uvodu je nazočio i veliki broj, očito, štovatelja New York Knicksa.

Oni su se, na sretnom mjestu Carmela i njegove družice, pojavili samo da bi izviždali LeBrona Jamesa. Kada je novo pojačanje Miamija iz limuzine izašlo u pratnji svoje djevojke, krenula je bujica negodovanja, zviždanja i pogrdnih uzvika. LeBron na njih nije reagirao.