|

Na Holiday Marketu od danas možete kupiti repliku dresa Mirze Delibašića

Na Holiday Marketu od danas možete kupiti repliku dresa Mirze Delibašića
24
Piše: J. H.
12.12.2013. u 13:17
24
komentara
24

dijeljenja
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
Košarkaški klub Bosna od danas je aktivni učesnik Holiday Marketa u Sarajevu. U svojevrsnom bordo kutku gdje se nalazi štand FK Sarajevo možete pronaći i rekvizite ovog slavnog bh. košarkaškog kluba.
Osim standardnih rekvizita i suvenira sarajevskih Studenata, pažnju posjetitelja plijenila je replika dresa Mirze Delibašića sa legendarnim brojem 12. Za Bosnu učešće i predstavljanje na Holiday Marketu ima višestruki značaj.

"Odličnom igrom i rezultatima KK Bosna je napokon vratila publiku u Skenderiju. Utakmice se ponovo igraju pred punom dvoranom i atmosfera je mnogo ljepša. Od danas radi naš fan shop na Holiday Marketu gdje se može kupi replika dresa Mirze Delibašića, naše zvijezde vodilje i najpoznatijeg igrača svih vremena. Tu će još biti promotivne majice, dukserice, šalovi i kape po prihvatljivim cijenama", kaže sportski direktor Studenata Goran Terzić.

Dva sarajevska bordo kluba u narednom periodu na ovom svojevrsnom zimskom bazaru u centru glavnog grada BiH imaju u planu napraviti nekoliko zajedničkih aktivnosti.

"Bit će organizovan Basketball Day, druženje sa sadašnjim i nekim bivšim igračima Bosne, stručnim štabom i članovima omladinskog pogona", dodaje Terzić.

U narednom periodu svi fanovi KK Bosna mogu očekivati i otvorenje zvaničnog fan shopa koji će najvjerovatnije biti smješten u fan shopu FK Sarajeva u Titovoj 38b.
Prijavi grešku


Komentari (24)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...