|

Musa prvi put na SFF-u: Sarajevo dobije posebnu čar, očekujem više od sljedeće NBA sezone

Musa prvi put na SFF-u: Sarajevo dobije posebnu čar, očekujem više od sljedeće NBA sezone
55
K. H.
23.8.2019. u 20:44
32
komentara
55

dijeljenja
Musa prvi put na SFF-u: Sarajevo dobije posebnu čar, očekujem više od sljedeće NBA sezone Foto: Screenshot
Najbolji mladi bh. košarkaš Džanan Musa prošetao je crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala, a u izjavi za medije otkrio je da se u glavnom gradu BiH osjeća zaista posebno i da Sarajevo dobije neku posebnu ljepotu i čar za vrijeme održavanja ovog festivala.
Musa je rekao da mu se izuzetno sviđa organizacija SFF-a i da se osjeća sjajno što ima priliku biti dio ovog.

"Osjećam se prilično dobro. Sletio sam sinoć i nisam mogao da ne iskoristim priliku da posjetim SFF. Nažalost, nikad prije nisam bio i ovo mi je prvi dolazak, a moram reći da mi se izuzetno sviđa organizacija i drago mi je da sam tu. Što se tiče SFF, Sarajevo tokom ovog festivala dobije neku dodatnu dušu, ljepotu i čar, ja sam prvi put tu i zaista osjetim sve to," kazao je Musa.

Musa je nakon toga rekao i šta očekuje od naredne NBA sezone, a kazao je da ima puno veća očekivanja nego što je to lani bio slučaj.


"Što se tiče mene, ovo ljeto je bilo podređeno treningu, bio sam samo 20 dana u BiH i sve sam dao u rad i trud prema treningu. Radio sam to kako bih se nametnuo trenerima i saigračima, nadam se da sam to uradio i vjerujem da će sljedeća sezona biti bolja nego prva. Plan je da ove godine igram neke bolje i veće utakmice, pa eto, vidjet ćemo", kazao je Musa.
Prijavi grešku


Komentari (32)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...