Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaka liga, jak protivnik. Nadam se da je Musa nešto naučio iz protekle reprezentativne epizode, jezik za zube i radi, radi, radi. Neki dan čitam stari intervju sa Rađom i Kukočem kad su bili juniori, pametno, odmjereno, bez prepotentnosti. A Musa sa 16 godina odmah opali "biću najbolji igrač neke NBA ekipe, zabiću 50 poena ovome i onome...". Polako Musa, bićeš ti jako dobar, ali do uspjeha se ne dolazi na jeziku, nego na znoju.
. BORIS DEZULOVIC KOLUMNA: SLOBODNA DALMACIJA – SEOSKO GLASILO FASISTA http://bit.ly/2ccm22s . BORIS DEZULOVIC : KAKO SAM POBEDIO HRVATE I KREZUBOG TOMSONA #Mediji #blic #Srbija #B92 #Kuriri #PolitikaRS === http://bit.ly/2dTgWWg .
jel je opet plako mali poturica?
@elementaaaL lako je tebi poznavat bosnjacku istoriju kad postojite 20 godina nama koji postojimo 1000 je mnogo teze